Woningbouw

Woningbouw


Een voorwaarde voor een eigen huis of appartement is dat u zich er thuis moet voelen. Het moet voldoen aan al uw persoonlijke wensen. Wij brengen deze voor u in vervulling, want daar zijn we sterk in. In nauwe samenwerking met u en/of uw architect, schetsen wij een helder beeld van uw droom, waarin u uw gevoelens en wensen volledig terugziet.

Ongeacht stijl, sober of juist uitbundig, wij leveren vakwerk en denken voortdurend met u mee. Van grondaankoop tot oplevering. U bent verzekerd van een kwaliteitswoning, waarin duurzame materialen zijn verwerkt. Waar arbeid zichtbaar vakmanschap is. Ook na de oplevering bent u verzekerd van onze aandacht. Kwaliteit in nazorg. Dat is eveneens bouwen op traditie.

Boerderijen
Nieuwbouw en restauratie van boerderijen, uitgelezen werk voor vakmensen met gevoel en oog voor detail. De werken in deze categorie zijn echte uitdagingen waar onze vakmensen met plezier aan werken.

Scholenbouw
Bouwbedrijf de Ridder B.V. is onder meer sterk in scholenbouw. Diverse multifunctionele schoolgebouwen hebben wij inmiddels gerealiseerd. Een bouwdiscipline waarvoor onze organiatie met een hoogwaardig bedrijfsbureau en slagvaardige projectleiding zeer geschikt is gebleken.


Contact

 

Bouwbedrijf de Ridder B.V. | Bovenhuizen 52/54, 9981HB Uithuizen | T +31(0) 595 43 38 83 | F +31(0) 595 43 30 07 | E info@bouwbedrijfderidder.nl