Utiliteit

Utiliteit


Uw wensen krijgen vorm in functionele bouwwerken met een passende uitstraling en meerwaarde voor hun omgeving. Dat is een kunst die Bouwbedrijf de Ridder B.V. aantoonbaar verstaat. Door een strakke tijdsplanning, goede afspraken en een flexibele houding zijn wij in staat binnen de gestelde financiële kaders het optimale te bereiken. Een uitdaging die wij met enthousiasme aangaan, elke keer weer.

Wij nemen onze jarenlange en brede ervaring met utiliteitswerken mee in het bouwproces. We komen met praktische en creatieve ideeën en oplossingen. Om nóg meer uit een ontwerp te halen. Daarbij hebben we oog voor moderne en energiezuinige installaties en milieuvriendelijke materialen. In samenspraak met gerenommeerde onderaannemers worden deze ingepast. Want het moet allemaal 'af' zijn. Pas als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.

Wij bouwen geen standaardwerk voor onszelf, maar een geschikte werkplek voor u. Turn-key, efficiënt en ergonomisch ingericht. Een werkplek met functionele meerwaarde: een scherpe prijs per m² en veel aandacht voor milieuvriendelijke en energiebesparende materialen. Zonder te tornen aan architectonische uitstraling en het afgesproken prijskaartje. Bouwbedrijf de Ridder B.V. weet welke eisen er in uw branche aan een gebouw worden gesteld en wat nodig is om jarenlang zorgeloos vooruit te kunnen. Wij weten hoe kostbaar uw tijd is. Daarom hanteren wij een strak tijdschema en een hoge bouwsnelheid. Samen de zaken snel op rit. Voor de continuïteit van uw onderneming!


Contact

 

Bouwbedrijf de Ridder B.V. | Bovenhuizen 52/54, 9981HB Uithuizen | T +31(0) 595 43 38 83 | F +31(0) 595 43 30 07 | E info@bouwbedrijfderidder.nl